Keller Williams Classic Realty NW - Cindy H Johnson
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Featured Properties

  Check out these featured properties

  I ri - 675 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (6d)
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  17404 90th Avenue N, Maple Grove, MN 55311
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Classic Rlty NW
  I ri - 675 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  1.0 ba
  metra katrorë
  ac
  12242 Eagle Street NW, Coon Rapids, MN 55448
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Classic Rlty NW
  I ri - 127 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  2110 Tamarin Trail, Golden Valley, MN 55427
  Listing Courtesy Of: RE/MAX Results
  I ri - 1 991 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (5d)
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  324 107th Avenue NE, Blaine, MN 55434
  Listing Courtesy Of: Coldwell Banker Realty, 763-442-6593, Amanda J. Gilman
  I ri - 52 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  4025 Park Avenue, Minneapolis, MN 55407
  Listing Courtesy Of: Northstar Real Estate Associates
  I ri - 147 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  4114 Girard Avenue N, Minneapolis, MN 55412
  Listing Courtesy Of: HomeAvenue Inc
  I ri - 431 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  5 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  5209 W 56th Street, Edina, MN 55436
  Listing Courtesy Of: Real Broker, LLC
  I ri - 48 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  1.0 ba
  metra katrorë
  ac
  9608 Lonsdale Circle, Minnetonka, MN 55305
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Integrity Realty
  I ri - 34 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  947 Fairfield Way, Minnetonka, MN 55305
  Listing Courtesy Of: RE/MAX Results
  I ri - 1 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  1.0 ba
  metra katrorë
  ac
  3530 Aldrich Avenue N, Minneapolis, MN 55412
  Listing Courtesy Of: Counselor Realty, Inc
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Cindy Johnson
  Numri i licencës: 40705393

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  c9kllp4tir66vl00k7q0.png
  Keller Williams Classic Realty NW
  10402 73rd Avenue N Maple Grove, MN 55369
  Zyrë

  Cindy Johnson
  Real Estate Agent 40705393
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.